Nudges for kids

Er zijn wel 100 interessante opleidingen over Brain Gym, Mindfulness, meditaties, kinderyoga, onderlinge kindermassages, …

Het zijn bijna trends geworden maar geen enkele situatie is dezelfde, geen enkele school, kind, ouder, sportclub, vereniging, is dezelfde! Hoeveel geld gaat er naar vormingen maar belanden nadien in de schuif en worden niet of weinig toegepast?

Waarin zijn wij ANDERS?

Wij bieden een gepersonaliseerde aanpak, een soort consulting, een analyse van binnen en buiten.

Het is de bedoeling de leef/werk/sport/voel omgeving eerst te screenen en via gepersonaliseerde vragenlijsten, intake gesprekken en observatie(s) met de hoofdacteurs tot de essentie te komen, de werk- en aandachtspunten in kaart te brengen en oplossingsgericht te werken.

Er wordt een advies/begeleidingstraject voorgesteld, aangepast aan iedere situatie/wens en budget.

Dit parcours kan inhoudelijk heel verschillend zijn en wordt begeleid via het geven van aangepaste vormingen, workshops, opvolging in school/Club verband, groeps-en of individuele begeleiding en specifieke voorstellen

De kracht van de nudges zit in hun eenvoud en dat is precies wat wij doen: het geven van vele kleine eenvoudige zetjes, die samen een grote duw geven in de goede richting . We zijn als het ware de coach in jullie wel-zijn.

Geen saaie boel, maar een actieve, praktische, swingende, boeiende vorming met veel oefeningen en tips waar je onmiddellijk aan de slag mee kan.

Er kan gekozen worden uit verschillende werkvormen en inhoudelijke modules.

Voor info, stuur een vrijblijvend mailtje naar tilly@bekind.be

 

Mijn Partner hierbij is Barbele Kindt / www.menssanamarke.be

Barbele is gehuwd met Paul en mama van Joran, Seppe, Josse, Minne en Annabel. Ze is bezield door mensen, kinderen, het leven, onderwijs,…

Na 12 jaar ervaring als docent lichamelijke opvoeding aan de lerarenopleiding Hogeschool Gent, is zij de 4-jarige opleiding tot gezondheidsconsulent gestart. Met Mens Sana Marke, een praktijk in natuurlijke gezondheidsbegeleiding, startte ze in 2011 haar droomproject op.

Naast individuele begeleiding van zowel kinderen als volwassenen kan je bij Mens Sana Marke terecht voor lezingen en vormingen.

In haar begeleidingen en vormingen staat de mens in zijn totaliteit centraal. Ze werkt vanuit een holistische visie aan de totale gezondheid van de mens. Haar doel is vooral mensen terug in contact te brengen met wie ze werkelijk zijn en hen hun innerlijke kracht weer leren kennen en gebruiken.

Hierbij werkt ze heel concreet, praktisch, duidelijk, onderbouwd en haalbaar.