Coaching met aanleren van sociaal-emotionele vaardigheden

Why run when you can fly?

Kent u de Japanse schoolmeester Kanamori , die in 2007 een prijs voor de documentaire “Children Full of Life” won.

Hij stond hierin o.a. een jong meisje bij. Haar vader was al jaren dood, maar ze had er nog nooit over durven praten. Hij en de groep stonden haar bij en haar leven was nooit meer hetzelfde.

Kanamori is geen uitzondering meer. Er zijn nu al honderden groepen die regelmatig bij elkaar komen en op dezelfde manier levenslessen geven voor de kinderen in Japan en elders in de wereld.

Bij mijn bezoek aan de “Green School” in Indonesië ontdekte ik dat zij ook een “healing circel” in het leven hadden geroepen om de kinderen te laten ventileren, te laten praten over hun problemen, emoties, over wat er leefde ..

Je uiten, iets zeggen is niet altijd even makkelijk. De groep kan je die kracht geven, die jij misschien mist. Denkt iedereen dat je sterk bent maar niet, ben je eerder afwachtend ? Heb je twijfels, vragen, ben je soms angstig?
 Wil je zorgen, gevoelens en gedachten een plaats geven? Voel je je anders, heb je het gevoel dat niemand je begrijpt, luistert, hoort wat je zegt ?

Je zal snel merken dat je niet alleen staat ! Via ludieke oefeningen, doen maar ook ” luisteren” zonder oordeel, brengen we je kracht naar boven !

Hier mag je zijn wie je werkelijk bent !

Voor wie?

Voor jongeren tussen 12 en 16 jaar

volgens thema's

Thema's zoals:

Ik durf los te laten
Gedachten zijn krachten
Ik ben – I am
Ik ruim mijn hoofd op
De kracht van lichaamstaal
Inspiratie
Wat is geluk?
Yes I can !

Wanneer?

zie agenda

Tarief

75 euro voor 5 lessen

Een vrijblijvend advies?


Stuur een mailtje met je gegevens
Of bel naar +32 475 69 10 00